17 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з хімії

17 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з хімії.

У Херсонській області зареєстровано 377 випускників для тестування з хімії.

На ЗНО з хімії з’явилося 285 учасників, що складає 76 %від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 2 пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) у м. Херсоні.

На ППЗНО працювали 64 педагогічних працівники (відповідальні, інструктори, чергові), 2 працівники ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 2 уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з хімії будуть розміщені 18 липня 2020 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з хімії будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників не пізніше 29 липня 2020 року.

Сертифікаційна робота з хімії містить 52 завдання. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 74. На виконання сертифікаційної роботи було відведено 150 хвилин.

Результат виконання завдань усієї сертифікаційної роботи з хімії буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

17-18 квітня 2018 року, з метою встановлення глибини професійних знань, наукового і культурного кругозору здобувачів наукового ступеня кандидата наук, підготовленості їх до самостійної науково-дослідної діяльності, в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» проводився кандидатський іспит зі спеціальності 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки.

Актуальні проблеми освітньої галузі України»: матеріали Регіональної науково-практичної конференції молодих учених (14 лютого 2023 року, м. Херсон)

Інформація про ефективність та перспективи розвитку міжнародних зв’язків кафедри педагогіки й менеджменту освіти з науковими установами, освітніми закладами, громадськими організаціями за 2020-2022 р.р.