23 березня 2023 року відбулося засідання вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради

23 березня 2023 року відбулося засідання вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради. Питання «Про організацію та науково-методичне забезпечення освітнього процесу з підвищення кваліфікації педагогічних працівників у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в умовах воєнного стану» представили Ірина Жорова, перший проректор, і Ольга Худенко, проректор з навчально-методичної роботи. Діяльність академії в умовах воєнного стану характеризується інтенсивним пошуком нових підходів до навчання, інноваційних форм організації освітнього процесу, ефективних педагогічних та інформаційних технологій його супроводу. У рішенні, прийнятому вченою радою з цього питання, визначені як перспективні напрями, так і конкретні заходи, щодо підвищення якості освітнього процесу. На засіданні вченої ради розглянуто питання про ефективність та перспективи розвитку міжнародних зв’язків КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» з науковими установами, освітніми закладами, громадськими організаціями. Обговоривши інформацію завідувачів кафедр Ольги Стребної (кафедра теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій), Василя Кузьменка (кафедра педагогіки й менеджменту освіти), Сергія Моїсеєва (кафедра теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти), Галини Юзбашевої (кафедра теорії й методики викладання навчальних дисциплін), вчена рада взяла до відома звіти кафедр з питання та ухвалила заходи щодо оптимізації роботи з цього напряму. Рішенням вченої ради затверджено Положення про кафедру Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради; Положення про порядок проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників та укладання з ними трудових договорів (контрактів) у Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради; Положення про підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

17-18 квітня 2018 року, з метою встановлення глибини професійних знань, наукового і культурного кругозору здобувачів наукового ступеня кандидата наук, підготовленості їх до самостійної науково-дослідної діяльності, в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» проводився кандидатський іспит зі спеціальності 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки.

Актуальні проблеми освітньої галузі України»: матеріали Регіональної науково-практичної конференції молодих учених (14 лютого 2023 року, м. Херсон)

Інформація про ефективність та перспективи розвитку міжнародних зв’язків кафедри педагогіки й менеджменту освіти з науковими установами, освітніми закладами, громадськими організаціями за 2020-2022 р.р.