08.09.2023 ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ Й МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ

Порядок денний 1. Про розгляд та надання висновку про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації «Розвиток післядипломної освіти педагогічних працівників закладів дошкільної освіти України (50-ті – початок 90-х років ХХ століття)» Швед Ганни Володимирівни – здобувача ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки. 2. Про склад разової ради для захисту дисертаційної роботи «Розвиток післядипломної освіти педагогічних працівників закладів дошкільної освіти України (50-ті – початок 90-х років ХХ століття)» Швед Ганни Володимирівни – здобувача ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки. 3. Про призначення рецензентів дисертаційного дослідження «Розвиток післядипломної освіти керівників закладів загальної середньої освіти в Україні (50-90-ті роки ХХ століття)» Вишневської Яни Анатоліївни – здобувача ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки. 4. Про призначення рецензентів дисертаційного дослідження «Розвиток освітньо-просвітницької роботи в системі цивільного захисту України (кінець ХХ – початок ХХІ століття)» Богданова Євгена Павловича – здобувача ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки. 5. Про призначення рецензентів дисертаційного дослідження «Розвиток вищої військово-морської освіти у Болгарії та Румунії в умовах переходу на стандарти НАТО» Попроцького Ігоря Станіславовича – здобувача ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки. 6. Про встановлення навантаження на ІІ півріччя 2023 року навчальної, наукової, методичної та організаційної роботи для науково-педагогічних працівників кафедри, що працюють за сумісництвом. Доповідає: Кохановська О.В. 7. Про підготовку VІІІ Міжнародної науково-методичної конференції «Теоретико-методологічні основи розвитку освіти та управлінської діяльності». Доповідає: Кузьменко В.В., Кохановська О.В. 8. Про підготовку до друку колективної монографії «Актуальні проблеми розвитку освіти та управління освітніми установами». Доповідає: Кузьменко В. В., Кохановська О.В. 9. Різне.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

17-18 квітня 2018 року, з метою встановлення глибини професійних знань, наукового і культурного кругозору здобувачів наукового ступеня кандидата наук, підготовленості їх до самостійної науково-дослідної діяльності, в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» проводився кандидатський іспит зі спеціальності 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки.

Актуальні проблеми освітньої галузі України»: матеріали Регіональної науково-практичної конференції молодих учених (14 лютого 2023 року, м. Херсон)

Інформація про ефективність та перспективи розвитку міжнародних зв’язків кафедри педагогіки й менеджменту освіти з науковими установами, освітніми закладами, громадськими організаціями за 2020-2022 р.р.