18.10.2021 ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ Й МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ

Порядок денний: 1. Про розгляд та надання висновку про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації «Розвиток вищої військово-морської освіти у Болгарії та Румунії в умовах переходу на стандарти НАТО» Попроцького Ігоря Станіславовича – здобувача ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки. Доповідає: аспірант Попроцький І.С. 2. Про пропозиції щодо кандидатур до складу разової спеціалізованої вченої ради для захисту дисертаційної роботи «Розвиток вищої військово-морської освіти у Болгарії та Румунії в умовах переходу на стандарти НАТО» Попроцького Ігоря Станіславовича – здобувача ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки. Доповідає: Кузьменко В.В. 3. Про підготовку до друку колективної монографії «Актуальні проблеми розвитку освіти та управління освітніми установами». Доповідає: Кузьменко В.В. 4. Різне. Доповідає: Кузьменко В.В.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

17-18 квітня 2018 року, з метою встановлення глибини професійних знань, наукового і культурного кругозору здобувачів наукового ступеня кандидата наук, підготовленості їх до самостійної науково-дослідної діяльності, в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» проводився кандидатський іспит зі спеціальності 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки.

Актуальні проблеми освітньої галузі України»: матеріали Регіональної науково-практичної конференції молодих учених (14 лютого 2023 року, м. Херсон)

Інформація про ефективність та перспективи розвитку міжнародних зв’язків кафедри педагогіки й менеджменту освіти з науковими установами, освітніми закладами, громадськими організаціями за 2020-2022 р.р.